Solar Çatı Ges Projeleri

Solar Çatı Ges Projeleri
  • Türkiyenin en büyük ithalatı olan fosil yakıtlar dünya ekonomisinin etkisiyle fiyatları her sene yükselerek devam etmektedir. Fosil yakıtların en büyük kısmı elektrik elde etmek için kullanılmaktadır. Kullanılan bu yakıtlar verimli gibi görünse de dışa bağımlılık, yüksek fiyatlar ve çevreye verdiği tahribat ile birlikte ülkemize ciddi zararlar vermektedir. Bu zararlardan kurtulmak için tüm dünyanın trendi olan yenilenebilir enerjiye yönelmek ekonomik ve ekolojik katkılarıyla ülkemize büyük faydalar sağlicaktır.
  • Solar sistemlerin gün geçtikçe gelişmesi verimliliğinin artması ile birlikte tüm sektörlerde kullanılması yaygın hale gelmektedir. Tarımsal sulamada, ev çatılarında ve fabrika çatılarında kullanılan bu sistemler kendi öz tüketimini güneşten sağlayarak kısa bir zamanda ilk yatırım masrafını çıkartarak sizi elektrik faturasından kurtarmaktadır ve fazla üretilen elektriği anlaşmalı olduğunuz dağıtım firmalarına fatura edebilmektesiniz.
  • Firma olarak ücretsiz keşif yaparak sizlere en doğru bilgiyi aktarıyoruz ve bunu iyi malzeme ve işçilik ile birleştirip kullanımınıza sunuyoruz.